Nuova Jeep® Compass 4xe

από € 44.000
Μοντέλα

Σύνοψη

Νέο Jeep® Compass 4xe

Υβριδικό
190 – 240 HP
2,1 – 1,9 (l/100 km) / 17,0 – 16,1 (kWh/100km)
5
47 – 44 (g/km)
Αυτόματο 6 σχέσεων
*

Λεπτομέρειες

Εσωτερικό

Το πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό διαθέτει τελευταίας λέξης σχεδίαση που προσφέρει απαράμιλλη αισθητική και βελτιώνει την άνεση.

 

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ 

Τα εσωτερικά του Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid έχουν επανασχεδιαστεί με καθαρότερες, πιο οριζόντιες γραμμές. Η χωρητικότητα αποθήκευσης υπερδιπλασιάζεται, αυξανόμενη από τα 2.8L στα 7.2L. Επιπλέον, τα κορυφαία υλικά και τα φινιρίσματα των ταμπλό και των καθισμάτων προσφέρουν σε αυτό το compact SUV ένα ξεχωριστό στιλ.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

Για μια ακόμα πιο διασκεδαστική, ασφαλή και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, το Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid προσφέρει μια σουίτα τεχνολογίας αιχμής για καλύτερη συνδεσιμότητα και εμπειρία πληροφόρησης – ψυχαγωγίας. Το υβριδικό compact SUV παρέχεται με infotainment 10.1” Uconnect NAV, φωνητική υποστήριξη “Hey Jeep®” και την ενσωμάτωση του βοηθού σας στο σπίτι που περιλαμβάνεται στο πακέτο My Wi-Fi.

ΝΕΟ INFOTAINMENT 10.1" Uconnect ™

Καλύτερο με κάθε τρόπο. Το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid διαθέτει το τελευταίας γενιάς infotainment Uconnect™ με μεγαλύτερη οθόνη, ταχύτερο επεξεργαστή και αναβαθμισμένο λογισμικό για βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ UCONNECT™  ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ AMAZON ALEXA 

Χάρη στις υπηρεσίες Uconnect™ και την εφαρμογή My Uconnect™, παραμένετε σε επαφή με το αυτοκίνητό σας ακόμη και εξ αποστάσεως. Και το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid διαθέτει νέες πλήρως ενσωματωμένες λειτουργίες όπως το πακέτο My Wi-Fi*, το οποίο σας επιτρέπει να μιλήσετε απευθείας από το αυτοκίνητο στο Alexa της Amazon και να δημιουργήσετε λίστες, να παραγγείλετε φαγητό, να ψωνίσετε και να διαχειριστείτε τον οικιακό αυτοματισμό από το αυτοκίνητο και με ασφάλεια**.

 

 

*Το My Wi-Fi είναι μια συνδρομητική υπηρεσία

**πρέπει να έχετε τη φωνητική υποστήριξη Amazon Alexa στο σπίτι

 


HEY JEEP® ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για πρώτη φορά, μιλήστε με το δικό σας Jeep® και αυτό θα αποκριθεί. Το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid είναι εξοπλισμένο με το Hey Jeep®, τη φωνητική υποστήριξη που μπορεί να ρυθμίσει τον κλιματισμό, να αλλάξει μουσική ή να ρυθμίσει τον προορισμό σας, ακόμη και μέσω των νέων χαρτών TomTom™. Απλά πείτε, “Hey Jeep®”.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ OVER THE AIR, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ JEEP. 

Το νέο Jeep® Compass Plug-In Hybrid εισάγει άλλη μια πρωτιά για τη σειρά του Jeep®: Αυτόματες ενημερώσεις Over The Air. Χρησιμοποιώντας 4G Wi-Fi στο αυτοκίνητο, οι χάρτες infotainment Uconnect™ και το περιεχόμενο παραμένουν ενημερωμένα μέσω της εφαρμογής My Uconnect™, χωρίς να επισκεφθείτε τον διανομέα.

 

*Υπηρεσία διαθέσιμη με συνδρομή

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Με το Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid, μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας χωρίς καλώδιο, οποιαδήποτε στιγμή με τη βάση ασύρματης φόρτισης*. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση που είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα και μια λυχνία θα υποδείξει τη στάθμη φόρτισης.

 

*συμβατό με ασύρματες συσκευές φόρτισης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GO 4XE LIVE

Η νέα εφαρμογή GO 4xe συγκρίνει ένα παραδοσιακό όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης με το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid. Αναλύοντας τις συνήθειες οδήγησης και παρακολουθώντας την ίδια διαδρομή, συγκρίνει την κατανάλωση ενέργειας, το κόστος λειτουργίας και τις εκπομπές που παράγονται.

E-COASTING

Το νέο σύστημα e-Coasting σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία σας κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής σας. Αυτή η νέα τεχνολογία, όποτε είναι ενεργή, βελτιστοποιεί την αρνητική ροπή που παράγεται κατά το φρενάρισμα του κινητήρα για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια και Προστασία

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ταξιδέψτε με μια νέα ξεγνοιασιά στο ολοκαίνουργιο Jeep® Compass 4xe Plug-in hybrid, εξοπλισμένο με τα τελευταία συστήματα υποστήριξης οδηγού για να εγγυηθείτε την ασφάλεια όλων των επιβαινόντων στο όχημα και εκείνων που ταξιδεύουν γύρω σας.

 

TRAFFIC SIGN RECOGNITION  (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ)

Κατά τη διαδρομή, μια κάμερα τοποθετημένη μπροστά μπορεί να διαβάζει και να επεξεργάζεται οδικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των πινακίδων ορίου ταχύτητας. Το όριο ταχύτητας στη συνέχεια εμφανίζεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, διατηρώντας τον οδηγό ενημερωμένο και ασφαλή.

 

INTELLIGENT SPEED ASSISTANCE (ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)

Μόλις ανιχνευθεί ένα νέο όριο ταχύτητας, η τεχνολογία Intelligent Speed Assist προσαρμόζει την ταχύτητα του οχήματος χωρίς καμία παρέμβαση του οδηγού.

 

AUTONOMOUS BRAKING WITH PEDESTRIAN RECOGNITION (ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΖΩΝ) 

Το νέο Jeep® Compass μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις με οχήματα, εμπόδια και πεζούς χάρη σε ένα σύνολο συστημάτων υποστήριξης οδηγού, όπως το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.  Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει και προειδοποιεί για την παρουσία αυτοκινήτων ή ανθρώπων μπροστά από το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την εμπρός κάμερα και το εμπρός ραντάρ, εφαρμόζοντας –αν χρειαστεί- αυτόματα τα φρένα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εξωτερικό

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ LOOK

Νέες, μοντέρνες και ελκυστικές γραμμές για ένα πραγματικό αστικό έμβλημα.

 

ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το New Jeep®Compass 4xe Plug-in Hybrid διαθέτει μια νέα πλήρως επανασχεδιασμένη μάσκα ψυγείου με 7 γρίλιες που αναδεικνύει τις καθοριστικές γραμμές αυτού του compact SUV. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 17’’, 18’’ και 19’’, με φινιρίσματα Γκρι σατινέ ή Μαύρο γυαλιστερό είναι αυθεντικές Jeep®. Ενώ το μοναδικό σήμα 4xe και τα μπλε ένθετα υπογραμμίζουν το αδιαφιλονίκητο στιλ του. Και με τα αξεσουάρ της Mopar®, μπορείτε να επιτύχετε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξατομίκευσης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επιδόσεις

H Jeep® επανεφευρίσκει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, συνδυάζοντας την κίνηση 4x4 με την ηλεκτροκίνηση. Η απόδοση αυξάνεται και πάλι μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές.

 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ JEEP

Τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης: Η λειτουργία Hybrid χρησιμοποιεί και τους δύο κινητήρες, η Electric εκμεταλλεύεται μόνο τον ηλεκτροκινητήρα, η E-Save διατηρεί τη φόρτιση της μπαταρίας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των αυτόνομων συστημάτων φόρτισης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

easyWallbox

easyWallbox

Το νέο easyWallbox, διαθέσιμο σαν επιλογή, είναι η έξυπνη συσκευή που σας επιτρέπει να μειώσετε το χρόνο φόρτισης. Το EasyWallbox μπορεί να ανιχνεύει την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας και να προσαρμόζει την ισχύ φόρτισης αποτρέποντας μια διακοπή ρεύματος. Αποθηκεύει επίσης το ιστορικό φόρτισής σας προβλέποντας τις συνήθεις κορυφές για τη βελτιστοποίηση της φόρτισής σας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Νέο Jeep® Compass 4xe

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Jeep® Compass 4xe
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα Εξοπλισμού