Fiat Professional Panda Van

*Από € 15.800
Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat Professional Panda Van

Βενζίνη - Πετρέλαιο - Φυσικό Αέριο/Βενζίνη
69 - 85 CV / 51 - 59 kW
3,9 - 5,2 (l/100km)
5
97-132 g/km (Euro 6D)
Μηχανικό/Επιλογή κίνησης 4X4
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €227,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

To Panda Van αγαπά τη δουλειά και, επιλέγοντάς το, εξασφαλίζετε ένα αξιόπιστο, αποδοτικό, οικονομικό, ανθεκτικό και πρακτικό όχημα.
Στο Panda Van κάθε στοιχείο είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμούσατε πάντα από ένα επαγγελματικό όχημα.
Διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο (4Χ2) και στους τέσσερις τροχούς (4Χ4).

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικό

Εργονομικό Ταμπλό

Η άνεση είναι μία από τις θεμελιώδεις αξίες του Panda Van και αυτό αντανακλάται στις λεπτομέρειες του. Το εργονομικό ταμπλό έχει εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια ελέγχου και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ένα πρακτικό, πολυ-λειτουργικό κομμάτι του αυτοκινήτου το οποίο παρέχει μέγιστη άνεση στον οδηγό.

Τσέπες Αποθήκευσης

Μικρές αλλά πολύ ευρύχωρες. Οι άφθονες τσέπες αποθήκευσης είναι μία πρακτική λύση για την φύλαξη των εγγράφων και των εργαλείων της δουλειάς.

Υπερυψωμένος λεβιές ταχυτήτων

Η υπερυψωμένη θέση του λεβιέ ταχυτήτων κάνει ευκολότερη και πιο άνετη την οδήγηση, ειδικά μέσα σε έντονη κίνηση.

Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι DualdriveTM

Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι DualdriveTM Η άνεση και η οδηγική απόλαυση είναι απαράμιλλες στο Νέο Panda Van, χάρη στην ηλεκτρική υποβοήθηση DualdriveTM του τιμονιού με λειτουργία City και οι λειτουργίες του Blue&Me και του Tom Tom 2 Live θα σας βοηθήσουν να κυκλοφορήσετε μέσα στην κίνηση της πόλης και να βρείτε τους σωστούς δρόμους.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικό

Σχεδιασμός

Εκτός από το ξεχωριστό στυλ που κάνει το Panda Van μοναδικό, τις καθαρές αλλά ταυτόχρονα απαλές γραμμές και το εμπρόσθιο άκρο που κλίνει από τους υπερυψωμένους προβολείς, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά είναι η ποιότητα με την οποία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε: υλικά υψηλής αντοχής, ακουστική άνεση και ραφιναρισμένα φινιρίσματα.

Χρώματα

Το Panda Van είναι απλά πιο μοντέρνο. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την εργασία σας, από 9 νέα παστέλ και μεταλλικές αποχρώσεις.

Τροχοί

Ο σχεδιασμός δεν είναι προαιρετικός. Το Panda Van είναι εφοδιασμένο στον βασικό εξοπλισμό του με ζάντες αλουμινίου 14” ή 15”, με ελαστικά 175/65 R14.

Διαμήκεις μπάρες οροφής

Το Panda Van είναι συνώνυμο με την λειτουργικότητα. Με τις διαμήκεις μπάρες οροφής που διαθέτει, μπορείτε να στηρίξετε ακόμα και τα πιο δύσκολα φορτία. Τα πάντα είναι πιο απλά με το Panda Van.

Φώτα λειτουργίας ημέρας

Το Panda Van είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για διαδρομές μέσα και γύρω από την πόλη. Τα φώτα λειτουργίας ημέρας εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα για τους οδηγούς που έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Ασφάλεια

Η μετακίνηση και η εργασία με το Panda Van σημαίνει να ταξιδεύετε με ασφάλεια. ELD το ηλεκτρονικά ασφαλιζόμενο διαφορικό είναι διαθέσιμο στην έκδοση 4x4, και εξασφαλίζει βέλτιστη κατανομή της ροπής σε περιπτώσεις χαμηλής πρόσφυσης.

ABS με EBD και HBA

Το σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος των φρένων (ABS), που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα των φρένων, αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών ανεξάρτητα από την επιφάνεια του δρόμου ή την ένταση του φρεναρίσματος. Ο ηλεκτρονικός κατανεμητής δύναμης φρεναρίσματος (EBD) κατανέμει την δύναμη μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα για βέλτιστη αποδοτικότητα. Η υδραυλική υποβοήθησης φρεναρίσματος (HBA), που είναι ενσωματωμένη στο ABS αυξάνει την δύναμη φρεναρίσματος, η οποία είναι σχετική με την ταχύτητα πίεσης του ποδιού επάνω στο πεντάλ του φρένου.

ESC

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC) αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ολίσθησης και εγγυάται άριστη ελκτική δύναμη κάτω από όλες τις συνθήκες. Το ESC ελέγχει ανεξάρτητα την δύναμη φρεναρίσματος σε κάθε ένα τροχό όταν στρίβετε, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και ευστάθεια.

Αερόσακοι

Εσείς και οι συνάδελφοι σας μπορείτε να ταξιδεύετε με το Panda Van έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας. Με τους πλευρικούς αερόσακου και τους δύο εμπρόσθιους για τον οδηγό και τον συνοδηγό, μπορείτε να βασίζεστε σε μία ασφαλή καμπίνα σε περίπτωση ενός ατυχήματος.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Professional Panda Van

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat Professional
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.