Fiat Professional Doblò Work Up

*Από € 24.964
Μοντέλα

Σύνοψη

Doblò Work up

Πετρέλαιο
120 CV / 88 KW
5,2 - 5,7 (l/100km)
2
E6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €227,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Απόδοση

Χάρη στην στρατηγική “ένας κινητήρας για κάθε μία αποστολή”, το Doblò Work Up προσφέρει την μέγιστη απόδοση και μπορεί να καλύψει όλες τις διαφορετικές επαγγελματικές ανάγκες και τύπους χρήσης. Οι κινητήρες του, που είναι ιδανικοί για την πόλη και για μεγάλες αποστάσεις, παρέχουν εξαιρετική απόδοση, υψηλή ροπή σε όλες τις στροφές και βελτιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου για χαμηλά κόστη κίνησης.

 

Διαθέσιμοι οι ακόλουθοι:

–80/95 MultiJet 2

– 120 MultiJet 2

– 120 T-Jet Natural Power

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός Χώρος

Αποθηκευτικοί Χώροι

Ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος, από αντιολισθητικό υλικό, είναι χρήσιμος για την φύλαξη αντικειμένων στα οποία θέλετε εύκολη πρόσβαση. Ταυτόχρονα, μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα στον αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει στην επένδυση της πόρτας μία φιάλη 1.5 λίτρου, δύο φιάλες 0.5 λίτρου και ένα pad A4.

Τρίτο Κάθισμα μέσα στην καμπίνα

Εκτός του ότι παρέχει χώρο για 3 άτομα, το εμπρόσθιο κάθισμα πολλαπλών λειτουργιών έχει ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο κάτω τμήμα του. Το αναδιπλούμενο κεντρικό κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα τραπέζι, υποβραχιόνιο ή βάση συγκράτησης εγγράφων, ενώ το πλευρικό κάθισμα, το οποίο είναι επίσης αναδιπλούμενο, δίνει την δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μεγάλου μήκους τα οποία αασφαλίζουν με πρακτικούς γάντζους συγκράτησης επάνω στην πλάτη.

Radio UconnectTM 5’’ Nav με Bluetooth®, Aux e USB

Το ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας UconnectTM με ενσωματωμένη οθόνη 5" [ιντσών] στο ταμπλό είναι εξοπλισμένο με εύχρηστα χειριστήρια επί του τιμονιού. Η διεπαφή Bluetooth® (προφίλ hands-free) σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, να ακούτε και να στέλνετε μηνύματα κειμένου και να παίζετε μουσική χωρίς περισπασμούς ή χωρίς να αφήνετε το τιμόνι.

Οι θύρες AuxIn και USB εξασφαλίζουν πλήρη ενσωμάτωση για το iPod, για τον αναγνώστη MP3 ή για τις μνήμες USB, επιτρέποντάς σας να ακούτε τη μουσική που θέλετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μορφών (MP3, .WAV, .WMA, .AAC, .M4A, .M4B, .MP4 M3U, WPL).

Το UCONNECTTM 5 "σας επιτρέπει να ακούτε ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB/ DAB +), με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς σφυρίγματα και παράσιτα. Το σύστημα πλοήγησης εφοδιασμένο με χάρτες Tom Tom σας παρέχει τις πιο πρόσφατες και ξεχωριστής τεχνολογίας βάσεις δεδομένων και ταξιδιών που χρειάζεστε, όπως το IQ Routes®, το οποίο σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τη διαδρομή που θέλετε ώστε να φτάσετε πιο σύντομα στον προορισμό σας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικό

Μοναδικό στυλ για βελτιωμένη λειτουργικότητα και απόδοση

Το Doblò Work Up έχει ένα εξ ολοκλήρου ανανεωμένο εμπρόσθιο τμήμα, πλούσια σε στιλ και τεχνολογικό περιεχόμενο. Οι γραμμές του καπό και του εμπρός προφυλακτήρα βελτιώνουν την αεροδυναμική, παρέχοντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα ακόμα και με χαμηλές ταχύτητες.

Εργονομικές Χειρολαβές

Οι χειρολαβές των θυρών του Doblò Work Up είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να βελτιστοποιούν την εργονομία και την στιβαρότητα: οι εσωτερικές χειρολαβές επιτρέπουν το εύκολο άνοιγμα, οι εξωτερικές χειρολαβές έχον μία κατακόρυφη λαβή για να διευκολύνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Χώρος Φόρτωσης

Ο χώρος φόρτωσης, με πλατφόρμα από κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι πραγματικά ανθεκτικός: με μήκος 2.3m, πλάτος 1.82 m και μία πλατφόρμα με επιφάνεια 4.2m2, να φιλοξενήσει έως και 3 ευρωπαλέτες ή 33 καφάσια με φρούτα.

Σκαλοπάτι Πλευρικής Πρόσβασης

Το προεξέχον σκαλοπάτι πλευρικής πρόσβασης, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την καμπίνα, διευκολύνει το ανέβασμα και το κατέβασμα από την πλατφόρμα φόρτωσης, όταν πρέπει για παράδειγμα να περάσετε τα εμπορεύματα.

Γάντζοι Ασφάλισης Φορτίου

Το Doblò Work Up μπορεί να μεταφέρει ψηλά φορτία, κινούμενο με ευκολία μέσα στους δρόμους της πόλης. Οι γάντζοι ασφάλισης του φορτίου, που είναι τοποθετημένοι μέσα σε ειδικές εσοχές επάνω στα παραπέτα, μπορούν να ασφαλίσουν σταθερά φορτία έως και 300kg.

Αναδιπλούμενα πλευρικά πλαίσια

Το ύψος των πλευρικών πλαισίων του Doblò Work Up είναι 368 mm. Χάρη στους πλευρικούς μοχλούς απασφάλισης, το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα των εμπορευμάτων είναι τώρα πιο εύκολο από ποτέ άλλοτε.

Αναδιπλούμενα/πτυσσόμενα σκαλοπάτια

Το Doblò Work Up παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα. Τα αναδιπλούμενα σκαλοπάτια που βρίσκονται στο εσωτερικό του πλευρικού πλαισίου της πλατφόρμας φόρτωσης δίνουν την δυνατότητα διαχείρισης διαφόρων λύσεων.

Εξωτερικός Αποθηκευτικός Χώρος

Το Doblò Work Up είναι εφοδιασμένο με ένα πρακτικό εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να κλειδώνει, για την αποθήκευση εργαλείων μήκους έως και 2 μέτρων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Ασφάλεια

Ξεκινήστε κάθε διαδρομή χωρίς έγνοια, χάρη στην ενσωμάτωση στον βασικό εξοπλισμό των πιο προηγμένων συσκευών ασφαλείας.

TPMS

Το σύστημα αυτό παρακολουθεί συνεχώς την πίεση των ελαστικών και προειδοποιεί απευθείας επάνω στην οθόνη του πίνακα οργάνων για τυχόν μείωση της πίεσης.

ESC

Το ESC επεμβαίνει αυτόματα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως όταν πρέπει να κάνετε ένα απότομο ελιγμό για να αποφύγετε ένα εμπόδιο. Παρακολουθεί την πλευρική επιτάχυνση, την ταχύτητα, την πρόσφυση και την γωνία στροφής του τιμονιού. Επεξεργάζεται τα δεδομένα και, εφόσον χρειαστεί, ρυθμίζει την ροπή και επεμβαίνει στο σύστημα των φρένων για να αποκαταστήσει την άριστη ευστάθεια του αυτοκινήτου.

Cruise control και περιοριστής ταχύτητας

Το Cruise Control σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να διατηρείτε μία σταθερή ταχύτητα ταξιδιού.

Traction+

Το Traction+ είναι το καινοτόμο σύστημα ελέγχου της μετάδοσης κίνησης το οποίο βοηθάει στην βελτίωση της πρόσφυσης σε ολισθηρές επιφάνειες. Όταν επεμβαίνει το ESC και υπάρχει χαμηλή πρόσφυση σε έναν από τους κινητήριους τροχούς, η ροπή μεταφέρεται στον τροχό που έχει την καλύτερη πρόσφυση με το οδόστρωμα. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται ο χειρισμός και εξασφαλίζεται καλύτερη κατευθυντική ευστάθεια.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Doblò Work up

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat Professional
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.